Geregistreerd aannemer

Kenmerken isolatiematerialen

Ecologische Isolatiematerialen

* Papiervlokken

* Houtvezels

* Kurk

* Stro

 

Anorganische Isolatiematerialen

* Glaswol

* Rotswol

* Cellenglas

* Andere Materialen

 

Kunststof Isolatiematerialen

* PIR (polyisocyanuraat)

* PUR (polyurethaan)

* XPS (geextrudeerd polystyreen)

* EPS (geexpandeerd polystyreen)

* PF (phenolformaldehyde)

 

Radiatorfolie en leidingisolatie

 

 

 

 

Disclaimer

 

Geregistreerd aannemer - specialiteit bio-ecologische materialen en luchtdichting.

Als geregistreerd aannemer isolatiewerken (registratienummer 0822.222.577 | 02.16.00) kunnen wij de werken voor U uitvoeren conform de richtlijnen opgelegd door het WTCB.

Wij zullen steeds het meest bio-ecologisch alternatief proberen te zoeken wanneer we isolatie plaatsen, en dit niet alleen voor onze gezondheid. Samen met U zullen we zoeken naar het materiaal dat het best geschikt is voor jouw toepassing zowel voor thermische isolatie als geluidsisolatie. En dit in de isolatie van binnenmuren, tussenvloeren, zoldervloeren en hellende daken. Of passiebouwconstructies. Meer over bio-ecologische materialen kan U vinden op de webpagina over ecologische materialen.

En uiteraard werken we steeds naar een perfecte luchtdichting met de juiste materialen (folie's, tapes en lijmen) om te beletten dat warmtelekken de isolerende waarde verlaagt en de waterdamp kan condenseren in de isolatielagen. En hiervoor gebruiken we een zelfregulerende damprem (Proclima Intello). Meer uitleg hierover kan je vinden in de infofiche. Hier kan je enkele voorbeelden zien over een luchtdicht geplaatste damprem via deze weblink.

Bovendien zijn we in een vergevorderd stadium om een VIBE label te krijgen als aannemer/adviesbureau bio-ecologische materialen.

Onze erkenning als bouwpartner hebben we al en dit zowel als adviesbureau en als aannemer. En nu kunnen we het label aanvragen en hier gaan we voor de 3 sterren! Meer info over VIBE kan je hier vinden.